Question to all......

  1. Is anybody else having trouble posting under some topics??????? I am and it's getting extrememlyu irritating!!

    I try....and it says transferring information...and wait, and wait, 36%, 36%, 37%, 38%, 39% and nothing????? I click again.....says 100% and nothing???? Brian what is up with that?

    •  
  2. 21 Comments

  3. by   CEN35
    OK some threads work........others will not work?????? I am about to stop posting anymore.....this is iritating!!!!

    can't reply to Nomahhhhhhh or phrases thread? why? It works on others???????

    me
  4. by   nurs4kids
    Experiencing the same problems here, cen. Uh, cen...calm down, sweetie. It's just a bb, not a trauma.

    What's the problem, brian???
  5. by   RNforLongTime
    Me too! Having same prob. What's up with that?
  6. by   debbyed
    I don't know about you all, but I seem to have this problem only when I have put alot of time and thought into a response.

    Frustrating!!!!!!!!!!
  7. by   OBNURSEHEATHER
    Wow! I thought I was the only one! I also usually get to about 39% and it just stops... nothing. And just like debbyed, it almost always happens when I've given tons of thought and editing to my post! Sooooooooo frustrating!

    Heather
  8. by   CEN35
    OK I have the answer then........we just need to post quick meaningless, no brainer posts.....lmao!
  9. by   MollyJ
    I am also having trouble like this and also it seems more prominent with responses that take longer to compose. I have found that sometimes this works. I highlight my whole response and then go to Edit and either click Copy or Cut and then I go back to the original forum and hit Post reply and then just paste my response and post as usual. Sometimes this does it but I think it's just witchcraft. Anyhow, I emailed Brian about this a long time ago but it seems to continue and to be worse. Now, sometimes when I try to come to this site it is unavailable. What ever IT is, IT seems to be mushrooming.
  10. by   kaycee
    I've been having the same problem, again usually with a long post. I do the same as MollyJ. Just copy the post and try to repost it later. It's better then starting over, or as I do, getting frustrated and just deciding not to post.
  11. by   moonchild20002000
    I am also having the same problem.....thought it was me!!!!!
  12. by   misti_z
    I have the same problem sometimes, I thought it maybe the time that I am posting...usually early in am when I get off work (0730-0800), but know that you mention it, it is the longer post that I have problems with as well.
  13. by   tiger
    when it won't take mine i hit the back button then the forward button and submit over and over until it takes. i figured it was just busy--tied up with other responses or something
  14. by   RNed
    I to have had this same problem with long posts. I managed to get around the problem by hitting 'preview reply" first and then "submit". At least it worked part of the time.

close